Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, November 8, 2012

Sungai Congkak Lagi....

Hai semuaaa...

I tengah bersiap-siap nak keluar pergi Giant ni sambil tengok drama Korea dan sambil update blog...haaa..gituuu...

Last week I pergi picnic lagi dekat Sungai Congkak. Kali ni I pergi dengan famili in laws pulak. Diorang nak bawak bapak mertua I pergi jalan-jalan. Actually bapak mertua I nak pergi pantai katanya.. tapi kan sekarang ni musim hujan. So, planning pergi pantai next time. Mr. Sallehudin cadang pergi Sungai Congkak je.. lagipun kat situ senang sikit nak turun masuk air.. hehehe..


Ni semua adik beradik Mr. Sallehudin. Yang join picnic hari tu semua sekali lah termasuk sorang lagi kakak ipar I yang tengah mengandung tu..


 Adik ipar I masak nasi lemak. Kak ipar sponser nugget dengan wedges. I pulak sponser red velvet. Ahaa.. ok laa kan..


Disebabkan hari yang kitorang pergi hari Ahad dan memang musim hujan, so tak ramai sangat laa yang datang picnic hari tu. Tengah kitorang mandi tu tetibe pulak hujan lebat. Tapi ok laa.. enjoy jugak.


Taraaaa.. ni laa hubby I merangkap budak bacin I... entah apa pose laa yang dia buat dalam gambo ni..
Tapi lepas balik dari picnic terus dia demam dapat mc dua hari pulak tu...

5 comments: