Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, November 27, 2012

My Rainbow Cake

Uolls rasa terliur tak tengok rainbow cake kat bawah ni... hihihi... kalau terliur mai..mai.. boleh order dengan I sekarang. Cake untuk birthday boleh, wedding boleh, anniversary pun ok, baby shower pon boleh.. pendek kata semua event pun sesuai. Kalau sesaje nak order untuk makan petang-petang pun bole....  :)



Cake with simple decoration. Tapi nak suh I wat bentuk Elmo pun bole.. macam-macam lah boleh.. insyaallah mengikut keupayaan I yee...

Minggu ni agak sibuk sikit nak buat preparation untuk chocolate fountain package for eedding event hujung minggu ni....

Owhhh.. uolls boleh terjah blog my little business ye... sweetheartstories Sebab banyak gambo hasil kerja I disitu.. thanks.. saje nak wat promo ari ni... :)

No comments:

Post a Comment