Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, November 19, 2012

Bosan

Hai.. and morning..
Pagi yang mendung, redup dan sejuk. Ingat nak exercise 'walk'ging keliling taman rumah ni.. tapi agak lazy. Dah dekat dua minggu tak 'walk'ging. Rasa macam berat sedikit naik akibat makan nasi terlalu banyak kebelakangan ni.. :) sekarang pun tengah makan bihun campur kuew tiaw goreng sambil nonton drama korea. ~hee~

Ade jugak tu yang pepagi lagi dah beratur kat Mc Donald kan.. nak breakfast free burgerEgg McMuffin. I rasa macam nak pergi aje pagi tadi. Tapi pikir-pikir mensti kene beratur panjang kan.. Aduss.. tapi bila tengok kat instagram ade following yang dah dapat.. aisshhh nyesal pulak tak pergi beratur. ~hee~


Tapi tak pe.. Dominos Pizza pun akan ada jugak makan-makan free ni.. tapi tak laa free sangat ada jugak terms & conditionnya... Tapi I dah bitau kat Mr. Sallehudin yang I nak pergi Dominos Pizza hari yang diorang wat offer ni nanti. Tapi.. dia pulak ajak makan kat Pizza Hut. Haisshh...

Hmmm.. tiba-tiba blur nak type apa lagi nih.. Oklah..no mood nak menaip, ayat pun tunggang langgan and macam bosan aje uolls nak bacakan. Errmm.. I terfikir something dan tengah fikir cane nak settle bende nih..

Adios.. byee..

2 comments:

  1. ok je tpt kite pi tadi. oranG tak dela ramai sanGat. maybe coz ramai yG boikot Mc D ni

    ReplyDelete