Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, November 5, 2012

Menang Contest Pertama

Haaaa...
Kan I dah cakap.. kalau kite confident mesti dapat punye. Baru tadi I up entry I gila masuk contest sekarang. Pastu tetibe tadi I dapat coll dari Murai.com.  I menang contest minum petang bersama Shila Amzah esok kat Bangsar anjuran bersama Safi Balqis. Seronok gilerrr.. Bukannye I sonok sebab dapat minum petang dengan Shila Amzah tapi at least I ada luck juga kalau masuk peraduan ni.. ~huhuhu~

Tapi apakan daya... kan I dah mention entry pukul 2pm tadi.. kalau ade event yang melibatkan artis jangan harap I dapat join. ~huhuhu~ 

Actually, I submit contest tu before mr. Sallehudin tau hobi terbaru I tu.. Dah lepas I submit baru I bitau dia. ~hohoho~ Tapi disebabkan red light dari dia.. So, I terpaksa tolak.  :(

I pun bukannye suka sangat nak minum dengan artis pun tapi sebenarnya nak rasa experience join event Safi Balqis. Keciwak.. keciwakkk.. Nak dapat goodies bag dari Safi Balqis.

P/S: Suami cakap, drpd minum petang dengan Shila Amzah lebih baik minum petang bersama suami.... yer lahhhhhhhh.....

1 comment:

  1. tak perlah, lain kali je dapat gooodies baG tu ek. minum petang dengan laki tu penting oooo

    ReplyDelete