Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, November 6, 2012

Weds Review: Outdoor Photoshoot

Hai..
After seven months baru nak cerita pasal outdoor fotoshoots.. ~huu~
Outdoor fotoshoots diadakan selepas majlis akad nikah. Lokasi photoshoots kat tali air Bagan Serai dan bekas tapak rumah nenek I kat Parit Gabis, Bagan Serai.









Seronok ber'photoshoots' nie. Tambah lagi I yang suka berposing depan camera. Cita-cita memang konon nak jadi model pakaian muslimah. Chewahh..  :P

Hanya pakaian akad nikah aje yang sempat adakan photoshoot. Untuk pakaian biru majlis resepsi I tak sempat nak buat outdoor photosoots sebab time tu memang sibuk giler. Masa lepas majlis resepsi, pukul 5pm I terus tukar dari baju pengantin ke baju biasa. Lepas tu sibuk nak agihkan lauk pengantin. Sebabnya, tak ada orang membantu. Sedara mara lepas makan terus balik. Seolah-olah datang makan kenduri majlis kawan-kawan dan bukan datang majlis kenduri kahwin sedara mara. Pengantin lain lepas majlis seronok giler pergi shoot sana sini.. tepi tasik laa.. tepi sungai laa tapi I 'takde maknanyerrrr'. Tapi nasib baik laa ada sikit shoot lepas majlis nikah. Walau apa pun I tetap ralat takde outdoor shoot masa pakai baju resepsi. I tempah mahal ok baju biru tu.. ~huuu~

Ada jugak cadang nak buat outdoor shoot sekali lagi, pakai baju biru resepsi tu lagi skali. Tapi masa tak mengizinkan. Maybe I nak cari offer kat groupon.com. Manalaa tau kot ada offer murah.  :)

2 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhh cantik sgt...cantikkk!!

    tak kisah le baju nikah jek, yg penting suasana photoshot tu cantik...suke sgt kehijauan mcm tu...naik gambar2 ni semua....siyes cantik!!

    ReplyDelete
  2. lepas kawen blh buat lg outdoor...:))

    ReplyDelete