Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, November 26, 2012

Domino's Pizza Free

Last nite was fun. Hahaha...
Semalam satu hari I tak makan nasi. Lepas balik dari wat delivery cupcakes kat Subang Bistari & Puncak Alam... I juz singgah makan rojak dengan cendol tepi jalan je.. Normally kalau mr.sallehudin pergi outstation, memang I tak masak laaa... Kalau seminggu dia outstation bermakna seminggu jugak laa dapur I tak berasap.

Memandangkan I sesorang je semalam, so I dengan gigih lepas maghrib keluar rumah pergi cari Domino's Pizza kat area Bukit Jelutong. Sebab semalam Domino buat promotion beli pizza 9 inchi pada harga 10 sen... Mula-mula tu meraban gaks I cari kat mana laaa kedai Domino's ni.... I google address outlet kat Bukit Jelutong pastu dah dapat address set kat GPS plak... pheewww...


Sampai depan kedai tu tengok ramai yang dah beratur.. I cepat-cepat parking kereta pastu terus beratur walaupun time tu hujan rintik-rintik. Promosi ni hanya untuk 100 customer terawal dan promosi dalam tempoh 100 minit aje. So semalam promosi start pukol 8pm sampai 9.20pm. My turn dapat puzza tu pukol 9pm... hehehe... tengok pekerja Domino's pizza enjoy menguli roti pizza kat dapur diorang.. agaknye malam ni diorang kene keja overtime laa tu.. hahaa..


Yerlaaa kan... mana tak ramai customer.. kalau tak silap harga pizza untuk 9 inchi tu lebih 
kurang RM23.80 ape yang I tengok kat receipt tu laa... Lepas dapat pizza.. ape lagi..balik laa makan kat rumah sambil nonton Muzik Muzik Semi Final...

2 comments: