Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Sunday, November 4, 2012

Contest: Stylista Contest

Hai semua..
tetibe rasa lapar. Tapi sebelum makan jom kita join contest anjuran PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg. Fanpage ni dipunyai oleh dua sahabat yang cute. Blog diorang ialah syiralokman dan hello-dylavella.

Ni rules & regulations untuk contest diorang. 
  • pastikan anda warganegara malaysia.
  • buat 1 entry bertajuk "Stylista contest
  • sertakan gambar PENUH anda (seorang) yang Stylo,cantik,handsome and manis dipandang (pastikan sopan) pakaian: bebas  ( tamo sexy2 ;P )
  • berikan 3 perkara menarik tentang blog Syira dan Dyla..
  • Follow blog Syira---> syiralokman and blog Dyla ---->hello-dylavella
  • like page ni---> PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg
  • follow twitter SyiraLokman and Dylalaaaaa
  • dah settle??? letakkan link blog anda(berkaitan entry contest) bersama nama fb dan twitter anda  di ruangan komen blog Syira ATAU Dyla...
  • bg yg tak ada blog,sila hantar gambar anda di inbox PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg .dan ikut syarat2 di atas kecuali syarat no2 (da tde blog,mcm mne na wt entry kann :P)
  • tarikh tutup : 9 November 2012  

Tapi mereka yang takde twitter pun boleh ajee join...

Tiga perkara menarik tentang blog diorang..
1) blog diorang ni comel dan sweet aje dari segi warna dan design blog. Siap ada lagu yg best lagi..
2) Gambar-gambar yang diorang post dalam blog masing-masing pun cantik belaka.
3) Yang paling penting.. follower diorang dah seribu lebih hokeyyy. Kagum I tau..hikhikhik




Dan inilah gambar stylista I.. huiii stylista laa sangat kan.. :p Tak kisah laa yang penting I nak hadiah utama CAMERA LOMO

Ok.. sekian terima kasih  :)

No comments:

Post a Comment