Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, August 4, 2011

Menu 4 Ramadhan

Menu 4 Ramadhan

Nasi + Sambal Udang Petai
Nasi Goreng Omlet
Sambal Sotong Lala
Buah Kurma
Limau Ais

Yeahhh.. sudah hari ke empat yerk kita berpuasa. Kejap aje rasanya. Tak lama lagi dah seminggu puasa pastu dua minggi then tiga minggu. Lepas tu RAYA!! huhu

Puasa ke empat ni baru saya berpeluang berbuka puasa kat luar with Mr. Sallehudin. We all pergi makan kat food court Tesco Puchong. Kebetulan saya nak beli barang dapur kat Tesco then terus berbuka kat situ.


Menu pilihan saya nasi + sambal udang petai. Taste tu ok laa for me. I like udang & petai tu tapi bau sambal tu tak berapa best sebab kuat sangat bau belacannya..


 Sambal sotong lala pun sama. Sangat kuat bau belacan. But the sotong & lala tu kecik sangat. Macam tak puas aje nak telan. huhu...


Nasi goreng omlet pilihan Mr. Sallehudin. Tak tau macam mana rasanya sebab saya tak cuba rasa pun nasi tu.    Tapi menurut Mr. Salleh, rasanya biasa aje macam ala-ala nasi goreng pataya.


Alhamdulilah.. masa beli air tu dapat laa dua tupperware kecik buah kurma.


This is the food court. Masa pergi bukak puasa kat situ orang tak de lah ramai sangat. Tapi tak tau lah kalau hari bukan bulan puasa kan.. Tapi saya puji sebab food court situ memang bersih.

Planning to cook somthing tomorrow...   ^_^

1 comment: