Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, August 2, 2011

Menu 2 Ramadhan

Menu 2 Ramadhan

:: Laksa Goreng
:: Roti Jala & Kari Daging
:: Pulut Panggang
:: Kuih Seri Muka
:: Onde-onde Buah Melaka (again)
:: Tauhu Sumbat
:: Air Bandung Cream Soda





Again... berbuka puasa di rumah family bakal mertua lagi hari nie.. Semua menu beli kat Pasar Ramadhan cuma Laksa goreng aje ibu yang buat & roti jala tu.. saya yang menjala tau.. Ada laa kat 1 jam lebih.. hikhik..

Btw, dah lama tak cerita pasal wedding progress kan.. sebab saya sangat blur sekarang about theme color. So cane nak proceed to wedding progress kan.. nanti lah lepas raya baru fikir..

Anyway.. sekarang nak promote pasal biskut raya... Sila order sekarang sebab tempahan masih dibuka.. emel me at sweetheartstories@gmail.com  yer.. thanks

No comments:

Post a Comment