Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, July 24, 2013

Ramadhan 1434H : Day 15

Salam semua...
Hari ni dah start dengar lagu raya kat radio. Iklan raya pun dah ada kat tv. Bagi mereka yang bekerja tu dah tentu mood nak bekerja takde kan... Ingat nak cuti dan balik kampung saja. Tapi for me tak payah nak fikir apply cuti pon sebab memang hari-hari cuti duk kat rumah :)


Hari ni bazar ramadhan yang dituju ialah  Bazar Ramadhan Saujana Utama. Rupanya setiap hari Rabu bazar ramadhan ni akan bersambung sekali dengan pasar malam. So panjang jugaklah perjalanan bersiar-siar melihat juadah berbuka puasa. Mr. Sallehudin dari hari tu nak mencari nasi ambeng. Tak ta pulak terjumpa. Dua kali ulang alik di bazar tu. Akhirnya...nasi ayam yang dibeli  hehe...


I pulak memandangkan tersedar dari mimpi yang setiap hari I terambil lebih kalori, so hari ni berbuka dengan bihun sup saja. :)


Menu Day 15:
:: bihun sup
:: nasi ayam
:: roti jala
:: 3 potong red valvet with lemon cream cheese

P/s: sana sini dah ada orang jual bunga api kan.. :p

B

No comments:

Post a Comment