Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, March 28, 2012

Giveaway Sweetheartstories

Salam semua..
Hari nie kita bercuti dari buat entry weds review. Sebabnya saya nak cerita sikit tentang perniagaan kecil-kecilan saya ni.. Ada sesiapa yang akan berkahwin, bertunang, nak buat malis akikah atau birthday party sepanjang tahun ni dan majlis di sekitar KL atau Selangor? Dan bercita-ciaway tuta ingin menyediakan candy buffet atau choc fountain?

Sweetheartstories sekarang ni sedang menganjurkan giveaway. Hadiahnya pulak Sweetheartstories akan sponser Pakej Candy Buffet atau Pakej Chocolate Fountain untuk 100 pax. Kalau nak tau detail tentang terma & syarat cuba pergi kat link sini. So apa lagi cepat laa join mana nak tau kot ada rezeki kan..  :) Hanya seorang pemenang saja akan dipilh yer.. :)




Oleh itu marilah kita semua join giveaway tu sebab hadiah yang hendak diberikan pun sangat best.. :)

Tarikh tutup penyertaan ialah 15 April 2012 dan hanya satu pemenang saja akan dipilih...

1 comment: