Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Friday, December 23, 2011

DIY Banyak Tak Siap Lagi Nieee...

Salam Jumaat..
Mari bercuti dengan jayanya selama tiga hari ditambah pula dengan gaji dah masuk. Hoyeyy.. mari berfoya-foya sepanjang minggu nie..ahaha
Mestikah saya berfoya-foya sebabnya banyak lagi kerja DIY yang tertangguh. ohoho..

Antara kerja DIY yang dalam otak saya sekarang..  (^_^)
:: Tampal sticker kat doily paper - DONE
:: Tampal doily paper kat brown paper beg pulak - baru 100pcs siap. ada lagi 1400pcs
:: kain untuk dijahit - baru jahit 10 pcs. ada lagi 290 pcs
:: Nak print 1000 invitation card
:: Nak cari botol sos terpakai (hahaha)
:: Guestbook belum hias
:: Fabric HB (nak tempah kat intan tp die fully booking)


Dan... antara barangan yang ingin dibeli yang ada dalam otak saya sekarang (^_^)
:: Chocolate fountain
:: Easel
:: Canvas printing
:: Lantern
:: White consule table
:: Cadar katil pengantin
:: Teko Vintage

banyakkan..  :)
Macam-macam yang nak dibelinya. Dah terover betul Mrs. sallehudin nih. Itu nak.. ini nak... Tak pe..asalkan tidak melebihi budget yang diperuntukkan.. thats fine  :)

Dear sallehudin, nanti you tolong laa I tampal doily paper kat brown paper beg yer..  :)

4 comments:

  1. hi mimi, i nak sponsor lantern for your wedding. berapa pcs u perlukan? warna? plain atau corak2?

    ReplyDelete
  2. wow...
    rajinnya nak diy banyak tuhhh..
    buat review bnyk2 diy tuh ye.. teringin nak tgk..

    ReplyDelete
  3. IZA : mesin jahit ayah punyer. pinjam aje.. :)

    Gift N' Favor : biar betul nak sponser lantern?

    Cik Nasha : mmg semangat giler nak DIY, tapi nak membuat tu yg lemah.. huhu.. insyallah will review one by one...

    ReplyDelete