Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, November 3, 2011

Salam Khamis :)

Salam Khamis semua..
Hujan turun renyai-renyai dari pagi tadi... suhu kat office ni pun sejuk.. Tido pun syiok kan..  :)  Dah laa lepas makan ni.. ~ehee~ terasa lenguh-lenguh badan macam nak demam pulak. Owhh.. jangan lah demam. Ahad ni nak raya korban  :)

Esok saya pulang ke kampung. Sebenarnya banyak mende yang nak buat sepanjang kat kampung ni..
:: Servey pelamin & pintu gerbang. My mama cakap pintu gerbang kat 1 butik pengantin ni cantikkkk
:: Nak servey MUA jugak... 
:: Nak tengok rupa kanopi yang abah dah tempah tu..
:: Nak DIY somthing untuk hias atas dulang hantaran nanti...
:: Nak tunjuk invitation card yang telah saya design. 
:: Nak discuss tentang Goodie beg
:: Then.. tak tau lah nak buat ape lagi...
:: Nak makan meehun sup banyak-banyak masa raya nanti. Sebab mama buat meehun sup aje..

Ok.. itu saja. Tak tau nak tulis apa. Otak tiba-tiba jadi beku dan sendi gigil. Gambar dibawah sebagai hiasan.



Saya dan Mr. Sallehudin ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA kepada semua.... 
dan juga selamat mengerjakan ibadah korban...

4 comments:

  1. Selamat hari raya Aidiladha mimi. Balik drive sendiri ke? Take care k.

    ReplyDelete
  2. slmt hari raya jugak tuk both of u....

    ReplyDelete