Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, November 7, 2011

Back To KL

Salam semua..
Hari ni dah hari kedua Aidiladha.. dan sayapun dah selamat sampai di KL. Sekarang kat rumah future MIL di Gombak. 

Bangun tidur pukul 4 pagi. Nasib baik Mr. Salleh ada kejutkan saya walaupun dia coll saya beberapa kali then baru saya jawab coll tu.. Ahahaha.. Bukannye saya tak set alarm tapi saya selalu snooze alarm tu. Dari rumah keluar pukul 5pagi. Aizam & mama yang hantar sampai ke Penang Airport. Terus masuk Departure Hall pukul 6.10am. dan mula terbang kol 7.10am. Hujan memang lebat sangat time tu. 

Sampai di KL pukol 8.10am. On kan hp dan terus bbm Mr. Salleh. Dia baru sampai Salak Tinggi. ok will wait for you. Saya pulak naik flight kali ni terusk sikit. sebab tiba-tiba jadi pening, nak muntah dan pedih telinga. Tekanan kot kan.... Sampai terlepas masuk pintu ketibaan.. Ahahaha.. confius dah ni..  :)

Well.. sebenarnya saya nak bercerita about pelamin yg dah ditempah semalam.. tapi rasa macam tak de mood... down... sedih... 

Please.. jangan lah jadi macam ni.. saya tak suka if this thing happen. Please come back to narmal.

2 comments: