Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, June 7, 2011

Muffins

Banyakkan muffins..  :)

Muffins ni semua bukan untuk my majlis yer. Tapi ada customer yang membuat tempahan 1000 pcs muffins untuk majlis kahwin dia. Saya dah siapkan 400 pcs. Ada lagi 600 pcs yang perlu disiapkan..



Kalau u'olls rasa nak jadikan muffins ni sebagai door gift untuk majlis u'olls nanti, saya dengan hati terbuka sudi menerima tempahan anda  :)  Jus emel pertanyaan dan tempahan kepada cupcakesmuffins@gmail.com Tapi location saya di taman Equine. So mereka yang sekitar Selangor dan KL tu boleh laa menempah. Kalau area Perak pun ok jugak, maybe somtimes saya balik kampung kan. Kalau nak tempah cupcakes untuk hantaran pun boleh..

Atau kalau nak tgk blog pun boleh ke http://sweetheartstories.blogspot.com/

Selamat menempah..  (^_^)

No comments:

Post a Comment