Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, June 8, 2011

Dulang Hantaran

:)


Cari punyer cari finally jumpe juga dulang idaman. Memang dulang hantaran yang macam ni saya nak gunakan sebagai hantaran tunang nanti. Nasib baik harga pun tak mahal sangat. So I grad for 7 pcs. Sepatutnya nak ambik 9 pcs. Tapi dah abih stoct. tinggal lagi 7 jer.. And another 2 dulang tu, saya amik yang macam rupa bakul skit. So yang tu boleh letak buah and... mmm ntah tak tau nak letak ape...


Yups.. saya planning cuma 9 dulang aje yang nak buat. Tapi berita terkini dari mama katanya ramai kengkawan dia yang nak sponser juga bagi hantaran. Owhh.. tenkiu makcik-makcik yang dulu kalut tanya bila saya nak kawin. Dan sekarang impian korang tu dah tercapai kot.. so plss laa sponser. Kalau nak sponser catering lagi afdal. haha.. I think I should tambah lagi dulang nih sbb ada kengkawan mama yang nk sponsor kan..   :) rezeki Mr. Sallehudin laa...


Inilah rupa my dulang 'full view'. BTW, I will open untuk sewaan selepas bulan Julai yer.. Kalau sesiapa yang berminat nak buat sewaan, boleh laa booking awal-awal dari saya. Juz emel to cupcakesmuffins@gmail.com

Ini dulang yang macam bakul tu.Untuk dulang jenis ni ada 2 pcs. Actually saiz dulang ni lebih besar dari dulang yang satu lagi tu.. nanti saya ukur panjang x lebar nyer berape yer..  :)

Cepat-cepat sape yang berminat nak sewa, dialu-alukan tapi harus diingatkan selepas bulan Julai aje available...

1 comment:

  1. comelnye..sy pon nak cari dulang macam nie gak..tapi mesti mahal kan..

    ReplyDelete