Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Sunday, June 26, 2011

Choc Bar Wrapping

Hye & salam b2b sekalian...

Cantik tak choc bar wrapping ni? Teringin pulak nak buat macam nih tapi ape pulak fungsi cokelat ni nanti? Nak letak kat Candy buffet? Macam dah banyak sangat menu kat situ kot. Nak bagi kat budak-budak yang datang? Hmmm.. saya dah sediakan candy buffet, so budak-budak amik aje candy kat situ yer.. siap ada cupcakes lagi..  :)


Cantikkan wrapping yang kat bawah ni? Hmm.. kalau bagi cokelat ni kat family sebelah lelaki ok tak..? Tapi nampak macam simple tak? Maklum laa untuk tetamu yang lain saya dah nak bagi cupcakes. Tak kan pulak family sebelah lelaki datang nak bagi cokelat yang macam nih? Nampak cokelat nih lagi murah pulak dari cupcakes....


Hohoho.. maybe boleh simpan idea ni untuk majlis kawin nanti. Banyak sangat benda yang nak wat untuk majlis tunang.. nanti tak de idea pulak untuk majlis kahwin...

p/s: saya pening..nk bagi buah tgn ape untuk family sebelah lelaki yang datang tu..

1 comment:

  1. choc bar sllnye mahal sikit..buat jadi doorgift VVIP pun cantekkkss :)

    ReplyDelete