Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Saturday, June 4, 2011

Karak Yang Tak Best!!

Malam semalam we all gi tgk Midnight - Karak Jalan Puaka.. [somthing like dats laa kot tajuknyer]. This is our second movie yang kami tengok sama-sama. Our 1st moviw yang kami tengok - Kongsi.

Sebelum masuk panggung tu kami jejalan kat ground level Mid Valley tu.. Pastu nampak ada promotion cerita Pirates Of Caribbean. Siap ada Pirates & kapal kat situ..


Owhh.. yang paling penting nak bitau.. cerita Karak sangat tak best. Macam hampess!! Nyesal betul beli tiket tengok cerita tu. Lebih baik tengok citer Nur Kasih.. huhu.. Dari 5 bintang, saya bagi 2 bintang aje..

Nyesalll.. nyesalll.... huhu.. Mr. Sallehudin ajak tengok Kungfu Panda tapi saya tak mau..

No comments:

Post a Comment