Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, June 23, 2011

Nak Order Biskut Raya Tak?

Hye everyone..
Okies.. hari ni saya tak nak update pasal E-Day preparation. Memandangkan puasa dah nak dekat pastu nak raya pulak so hari ni saya nak promote biskut raya from 'Sweetheartstories Cookies'

Sweetheartstories Cookies sediakan 6 jenis biskut tahun ni. Semuanya homemade cookies yer bukan dari kilang tau..

Biskut Sampan
RM30 per balang
45 to 50 pcs per balang



Biskut Aroma Strawberry
RM18 per balang
45pcs - 55 pcs per balang



Biskut Aiskrim
RM18 per balang
45pcs - 55pcs per balang



Biskut Badam Berceri
RM18 per balang
45 pcs - 55pcs per balang



Cornflakes Kismis Bermadu
RM18 per balang
45pcs - 55pcs per balang



Choc Cereal
RM18 per balang
45pcs - 55pcs per balang



Tempahan dah dibuka sekarang hingga 5 Ramadhan. Sesiapa yang berminat nak menjadi agen pun dialu-alukan. Boleh layari http://sweetheartstories.blogspot.com untuk informasi lanjut.  Owhh Sweetheartstories juga ada menyediakan 'Sample Kit' pada harga RM15 aje.. Setiap sample Kit tu ada 6 jenis biskut dan setiap jenis mengandungi 10 to 15 pcs.. Sesiapa yang berminat nak tempah tu juz emel: cupcakesmuffins@gmail.com or sweetheartstories@gmail.com atau SMS/call" 012-534 6131

U'olls.. tolonglah support me ok dengan membuat tempahan..hikhik.. maklumlaa nak simpan duit nak kawin nih....  :)  Thanks

No comments:

Post a Comment