Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, June 15, 2011

Engagement Progress

Diam tak diam tinggal lagi 23 hari saja untuk adakan majlis pertunangan saya & Mr. Sallehudin. Alhamdulilah kerana ALLAH temukan saya dengan seorang lelaki sebaik dia..

So sebut tentang majlis tunang saya.. hmmm.. sangat pening ok. Nampak mudah aje persiapan tu tapi sebenarnya bukan senang nak uruskan majlis pertunangan apatah lagi majlis kahwin kan..  :) Tapi harap-harap everything is ok.

Sedikit update tentang majlis tunang saya  :) 

|| Theme color :: Pink + Green

|| Dress / tudung / veil  :: DONE [tudung je blom beli]
|| Mekap :: DONE [sendiri mekap - sy cuma perlu pembantu tolong pakaikan bulu mata palsu..hihi]
|| Kasut :: Patut ada or tak? tapi saya ada sepasang kasut warna pink..  :) 

|| Hantaran :: Dulang dah beli 9 set. Macam kena beli lagi 2 set..
|| Barang untuk hantaran :: Macam dah tak tau nak letak ape. Ramai sgt yg nak sponser

|| Catering :: DONE [abah dah tempah]
|| Khemah :: DONE [abah dah tempah]
|| Candy Buffet :: All item in progress to prepare
|| Menu Candy Buffet :: Cheese Tart, Apam Polkadot, Cupcakes, Chocolate

|| Door gift :: Cupcakes [prepare for 300pcs]

|| Pelamin :: All Item in progress to prepare. [lampu-done. Nak cari carpet & pemidang backdrop]

|| Fotographer :: Mr. Sallehudin will handl it.

|| Bilik :: Abah dah susun katil. Mama nak cari cadar yang cantik..

Ada lagi ke yang saya tertinggal untuk preparation bertunang ni?  Tolong update saya kalau ada yang tak masuk dalam list.. huhu.. Saya tak boleh nak fikir.....

2 comments:

  1. dear, jgn lupe manicure kuku. ekekeke sekali buffer.biar shinning² sikit kuku tu ;p

    ReplyDelete
  2. mimie...cincin?hehe..
    mimie b2b perak eh...sama ngn nida =)

    ReplyDelete