Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, October 30, 2012

TO MY MUCUK MASAM

Salam hari selasa

Kali ini adalah kali ke 2 saya tulis di blog mrandmrssallehudin. Hari ni serious badan letih sgt, ye la kenduri kahwin adik iparkan so kena uruskan segalanya. Ibarat nons stop working. So hari ni dah start kerja, ingat di hati nak amik mc tapi di sebabkan dah ada appointment dengan contractor so kena la datang jugak.

To budak mucuk saya i luv u so much. Hari ni masak sedap2 ye. Hari ni i skip lunch so balik nanti for sure lapar sgt².

Take care budak masam. Muahhhhhh





Pengantin basi bersanding. Cute tak we all...

2 comments:

  1. hi dear, dh update senarai list...name blog u ade...sorry erk... :)

    ReplyDelete
  2. amboi2....bestnye ade org masyak2kannnnn....biar laa simple mcm mane pun tapi air tangan dari org tersayang sure sedappp punye tu kan ...lagi2 mkn berduaaaa...auwwwww!!!

    ReplyDelete