Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, October 17, 2012

Contest: Anniversary Giveaway by AlyzaFisol.com

Hai semua.. 
mood memalam nak join contest si alyzafisol ni.. 
Sebenarnya baru lepas tengok Adam Dan Hawa. Mood bengang betul tengok si Ain Hawani tu.. [tetibe..] Elok jer cerita tu abih, hujan selebat-lebatnya kat area rumah I ni.. langsung signal astro pun gol. Jadi.. tak leh tengok tv jom kita join contest.. ~yeehaaa~



Mula-mula kita kena laa follow blog alyzafisol.com. Kedian LIKE pulak kat page dia. Ehh.. kalau korang nak tau best la page dengan blog dia ni. Sebab kat blog dia banyak bagi petua yang best-best. Yang paling best tips elakkan perut buncit. ~hehehe~

Oleh itu mari kita join ramai-ramai giveway yang alyzafisol anjurkan ni.. Untung-untung dapat Miniature Chloe EDP. Kengkawan yang baca blog I ni.. jom laa join giveway dia kat SINI

No comments:

Post a Comment