Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, October 9, 2012

Contest : GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM

Salam semua..
Hari ni teruja sangat nak join contest dari Cik Lily Putih. Dulu masa I tengah sebok wat wedding preparation, I selalu jugak join contest. Itupun contest yang bertemakan perkahwinan.. ~hehe~ Lepas tu dah lama tak join contest. Sekarang nak join contest tema pelbagai pulak.. 


Haaa.. contest ni anjuran Cik Lily Putih.. Sesape nak join boleh jer klik kt sini ---> contest Cik Lily
teringin sangat nak hadiah liro oreo tu, lagipun I ni memang suka kumpul bekas tin biskut yang comel-comel..

Actually I baru aje jumpe dan tau pasal blog Cik Lily ni. First time baca blog dia rasa sonok sangat. Seronok baca pengalaman dia yang aktif join event sana-sini.. Tetibe berangan nak jadi macam Cik Lily pulak.. ~ehee~ Disebabkan blog dia ni best, maka I pun terus linkkan blog dia kat my side bar tu.. blog yang I link kat tepi tu memang I akan hari-hari baca yeee.. 

Saya sebagai pencinta makanan dan suka berjalan-jalan...walaupun sekarang tengah berusaha untuk diet..~hihi~ harap blog Cik Lily ni banyakkan lagi review pasal food dan restaurant serta hotel yang Cik Lily selallu pergi. Akhir kata, rajin-rajin laa datang blog saya yerr..  :p

Owhh.. lagi satu.. kalau sudi, bolehlah berkongsi tips untuk menaikkan trafik blog ke, cara nak buat duit dengan blog ke.. I sukaa sangattt.....

Oklah.. itu saja kot pandangan saya tentang blog Cik Lily Putih ni.. Adiosss... byee...


1 comment:

  1. tips naik trafik, insyaallaH ye. ini pun tenGah belajar gak nie

    tHanks join GA ye ehehe

    ReplyDelete