Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, October 9, 2012

Contest: Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

Haiii sumerr...
Sekarang nak join Mega Giveaway dari Yana Yassin. Kagum tau tengok dia ni.. Follower untuk blog dia dah cecah dua ribu lebih. Fanpage dia pun dah sampai 100k.. Dengan ber'blog'ing saja dia boleh dapat side income pastu dapat beli DSLR pulak tu.. ~hihihi~

okey.. mari kita tengok syarat terms & conditions untuk Mega Giveaway ni..

1. Buat entri dan tepek banner diatas dan link kan ke entri nie.

 sesape nak join Mega GA ni boleh ke sini yer ---> contest


2. Tajuk entri Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com 
DONE

3. Ce citer sikit pengalaman manis/masam korang dalam dunia Blogging.
Pengalaman dalam blog yer.. hmm.. rasanya takde pengalaman manis atau masam. Semuanya biasa-biasa aje. Haha..lagipun before this I menulis blog sekadar untuk suka-suka. Tapi sekarang baru tersedar yang ber'blog'ing juga boleh menambahkan income dan kenalan baru. Hopefully my blog ini akan dikenali ramai siatu hari nanti..  :)

4. Tag 3 orang kawan, dan pasti kan diorang tahu lah dirinya di tag yaa.
 Sape yer saya nak tag..hmm.. ok..nak tag
::bakal adik ipar --->  Ekin 
::kawan sekolah lama ---> Elly
::kawan blog ---> Mimizoulicous 

5. Kalau sudi jom Follow @twitterYY dan Like Fanpage BlogYY sebab YY akan banyak hupdate dekat situ juaaa.
Dah like Fanpage BlogYY..  :) 

6. Letakkan Link entri korang di komen entri nie.
DONE

Ok.. good luck to me..

2 comments:

  1. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 103 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

    Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  2. hai,jom join dua GA gempak ni!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete