Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Friday, July 13, 2012

Ramadhan Buffet 2012

Holaa..
Lagi tujuh hari kita nak sambut Ramadhan kan? 
Mr. Sallehudin suruh saya carik tempat yang ada offer buffet Ramadhan. Katanya nanti nak bawak I pergi bukak pose kat tempat yang I pilih.. hokeyy.. I tunggu you bawak I pergi Buffet Ramadhan kat PICC.. hehehe..
 
Okey I ada jugak google.. Pastu I ada terjumpa blog ini ----->  Ramadhan Buffet 
Banyak informasi yang kita dapat dari blog ni tentang tempat menarik untuk berbuka, harga tawaran.. hmm.. uolls try lah pegi tengok blog ni yer..  :) Sebab macam-macam harga, package, menu yang disediakan.


Sape-sape yang minat rusa panggang boleh menjamu selera di Radius International Hotel, Bukit Bintang. Harga pun tak mahal sangat, only RM60 per person for adult. 


Berbuka puasa di Litar Sepang. Pun menarikkan. Tapi acara ni hanya pada 3 August 2012 saja. Harga buffet pun tak mahal sebab banyak yang sponser untuk majlis ini. Agak-agak Mr. sallehudin boleh tak kita pegi bukak pose kat situ nanti.. ~hikhikhik~

1 comment: