Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, July 12, 2012

Ladang Teh Cameron Highlands

salam,

BOH Tea Centre Sungei Palas terletak di Brinchang lebih kurang 2km dari Pasar Kea Farm.
BOH Tea Centre ni dibuka dari pukul 9 pagi hingga 4.30 petang setiap hari kecuali ditutup pada hari isnin.


Ada pelbagai jenis teh yang disediakan. But I cuma pilih Palas Supreme. besides all teh ada pelbagai menu sampingan. Ada kek, tart dan sandwich.
 

Jemput minum semua. Beristerihat sambil minum teh sambil menikmati udara nyaman dan disajikan dengan pemandangan ladang teh yang sangat cantik. Rasa macam tak nak balik ajee.. ~hee~
 

Dalam teko tu memang ada daun teh. So kita boleh tapis sebab penapis disediakan. Kita juga boleh tambah gula atau creamer mengikut selera kita.
 

I pilih minum teh bersama egg sandwich. Rasa sandwich so and so aje..
 

The address Ladang teh ni..
Jalan Gunung Brinchang, Cameron Highlands, Pahang 39000
05-496 2096

1 comment:

  1. Mimi, you p cameron ke? stay kat mana? any recommendation? i plan nak pg end aug nanti..

    ReplyDelete