Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Friday, July 6, 2012

Album Kahwen Tak Siap Lagi HOKEYY!!

Hai semua..
Hari ni mood ala-ala bengang pun ada jugak.. apa taknya dah tiga bulan kawen tapi album kawen tak siap-siap lagi.. Nak kate Mr. Sallehudin tak bayar habis.. sebelum nikah lagi kitorang dah bayar full payment. 
Tiga bulan hokey.. bukan tiga minggu. Kak ipar yang sama-sama kawen dengan I pun dah pregnent.. ~huhh~
Mak mertua I sampai dah tak de.. bayang album pun tak nampak lagi. 

Dulu janji paling lambat dua bulan. Ni dah masuk bulan ke tiga... So.. I pun bising laa kat Mr. Sallehudin.. suruh dia coll photographer tu. Kalau nak tau photographer tu kawan Mr. Sallehudin. Payah sungguh.. kita nak tolong photographer tu dapatkan job, tapi dia buat lambat-lambat pulak. Yang Mr. Sallehudin suruh sabar... nak suruh sabar sampai aku beranak ke..? ~huhu~  Mak bapak I kat kampung pun dok tanyer bila album nak siap.. lambat sangat sampai pengantin pun dah basi.. Tu yang buat hati I lagi bengang dengan photographer tu. I dah bising-bising.. agaknya Mr. Sallehudin pun dah coll photographer tu malam semalam.. then, siang tadi photographer tu baru semail mock-up.. contoh design story album yang diorang dah buat.. Hayooo.. nak suh aku mengamuk dulu baru nak send email.. Agaknya kalau I tak suh hubby coll dia.. agaknya dia pun buat diam ajee.. ~huhhh~ Alasan yang dia bagi sebab lambat ialah designer dia buat hal. So.. kalau dah designer tu buat hal.. carilah designer baru.. ~hayoooo~

Ada yang susunan I berkenan dan ada susunan yang I tak berkenan untuk storybook tu.. So I dah reply email dia.. kita tunggu laa editing terbaru dia. storybook untuk majlis bertandang katanya minggu depan baru nak email..  

Nanti dah complete semua design storybook, I will upload yer..  :)

Adios.. 

1 comment: