Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Tuesday, July 10, 2012

Kenduri kahwin Syubly

Salam dan hai...
I tengah lepak petang-petang ni sambil tunggu Mr. Sallehudin balik kerja. Tapi rasanya hari ni mesti dia sampai lambat lagi macam semalam. Sebab katanya sepanjang minggu ni dia kene pergi KLIA ada kerja.. ~huu~

I tengah blogwalking... pastu nak update blog tapi tak tau nak cerita pasal ape.. so I tengok album pic yang baru I upload.. Ohoo.. baru teringat I nak upload cerita pasal wedding my old fren.. Syubly.


Kitorang satu sekolah since sekolah rendah.. then continue sampai form 3. Lepas PMR semuanya bawak haluan masing-masing masuk asrama laa.. pindah sekolah laa.. So.. kitorang jumpa balik sebab adanya facebook.. :) so tenkiu kepada facebook.. ~ehee~

Wedding diorang diadakan pada 7.7.12 bertempat di dewan MPS, Taman Gombak. Dewan yang sama masa majlis bertandang saya ari tu..  :) Disebabkan I dalam situasi berdiet sekarang, so I cuma makan daging hitam dengan dua suap nasi aje.. Tapi tiba-tiba I ternampak laksa dan cendol.. hayooo...

Rosak diet I. ehee.. So hari tu kita makan saje lah yee.. 

Sama cantik sama padan pasangan pengantin..

Hiasan dewan, pelamin dan baju pengantin sangat cantik. According to Syubly dia amik all package in one. semua sekali termasuk catering + pelamin + baju + mekap..

 Akhir sekali.. mestila gambo I diselitkan jugak.. kehkehkeh..


Akhir kata Selamat Pengantin Baru dan welcome to the club.. hahaha...  :)

1 comment: