Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, May 21, 2012

Chocolate Fountain & Candy Buffet Set-up

Hola...

Sekarang menunjukkan jam 1 pagi.. Tapi I tak sabar nak upload gambar-gambar business sampingan I.  Lagi membuat I tak sabar nak upload pic sebab Mr. Sallehudin dan edit gambar ni semua..This is my first time set-up chocolate fountain di rumah customer. Alhamdulilah semua berjalan dengan lancar.
Actually I tak nak cerita banyak-banyak.. uolls just tengok gambar ye..

 Dah siap set-up. Chocolate pun dah mula mencurah-curah..

 Ini semua dah siap jugak. Waktu ni tetamu semua macam takut-takut nak dekat dengan meja ni. Siap boleh tanya lagi.. "Ni jual ke free?"

 Lepas tu dah mula ramai yang berkerumun. Seronok betul diorang dapat makan cokelat. Ada yang siap tapau bawak balik..

 Time ni cokelat pun dah tinggal sikit. Mesin diberhentikan seketika. Nak bagi mesin rest kejap...

 Lantern dan banner tu saya yang buat. Kiranya masuk dalam pakej jugak laa tu...

Dua jam aje kaunter bukak.. huhu... Selepas dua jam meja buffet dah jadi tunggang langgang dan haru biru. Dasat betul penangan orang Kubu Gajah ni.. hikhik..

Anyway thanks to Shiela kerana sudi booking pakej chocolate fountain dengan saya.
Ada lagi gambar kalau nak tengok boleh LIKE fb sweetheartstories cupcakes & craft.

Kepada sesiapa yang nak membuat tempahan, boleh emel kepada cupcakesmuffins@gmail.com..  :)

No comments:

Post a Comment