Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Saturday, May 19, 2012

First Event - Nak Set-up Chocolate Fountain Corner

Salam sabtu..
Sekarang I kat kampung ni sebab hari ni I nak set-up Chocolate Fountain Corner kat Selama, Perak. Wish me luck yaa..  :) Ini event pertama since I mulakan business Candy Buffet dan Chocolate Fountain.



Chocolate untuk chocolate fountain tu I gunakan chocolate khas untuk mesin chocolate fountain. orang kata pakai chocolate compound pun boleh. Yer.. I dah try guna chocolate compound but kalau guna compound kita kena mix jugak dengan susu dan minyak. For my package, i akan gunakan Chocolate khas ni disamping menjaga ketahanan mesin fountain ni..

sesiapa yang nak set-up chocolate fountain corner untuk event wedding korang or birthday party ke.. boleh aje emel me at cupcakesmuffins@gmail.com for the details ye..  :)

Ok.. I nak gi packing barang-barang.. jap lagi dah nak kuar ke tempat event.. 
byeee...

1 comment: