Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Saturday, May 26, 2012

Saturday

Hi.. Happy Saturday.
Seminggu jugak tak update blog. Tapi tengah hari ni nampak macam nak hujan kan.. I pulak sambil nonton Duhai si Pari-Pari kat Astro Ria. Mr. Sallehudin tak ada sekarang. Dia pergi outstation ke Penang. I malas pulak nak ikut sebab nak buat macam-macam preparation for next week event. 


Ini salah satu candy buffet yang I set-up untuk birthday party kat tadika last Thursday. 

Ape planning hari ni sorang-sorang kat rumah.. hmm nothing..
Tengok TV aje lah sepanjang hari ni. Pasni nak basuh baju dan sidai baju. Pastu sapu sampah. Pastu makan.. pastu tengok tv.

Okey.. I nak stop sini dulu sebab tibe-tibe I blur nak tulis ape kat blog ni.. nanti sambung lagi..

No comments:

Post a Comment