Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Saturday, April 14, 2012

Sabtu

Good Morningggg... Happy Saturday  :)
Weekend saya minggu ni agak bosan sebab Mr. Sallehudin tak ada disisi  :(
Outstation ke Kuching, Kota Kinabalu & Labuan sampai hari Khamis minggu depan baru balik.
So.. saya kembali menjadi bujang untuk tempoh seminggu.. ~hikhikhik~

Bangun pagi ni tak tau nak breakfast ape.. nak buat cucur jagung ke.. or nak buat nasi goreng??
Memandangkan nasi yang saya masak malam semalam ada balance sikit lagi.. ayam goreng pun ada lagi sayang kalau tak dihabiskan..
so saya buat nasi goreng. Goreng simple-simple sudaa.... Sambil minum milo dan blog review  :) Thanks semua yang sudi baca blog saya yang tak seberapa ni...  :)


Owhhhh..hohoho.. saya rindu Mr. Sallehudin. Lewat malam tadi Mr. Sallehudin called me...
Dia bagi tau yang dia tengah tido tiba-tiba sakit gigi yang teramat sangat. OMG kesiannya...
Nasib baik kawan dia ada bawa paint killer. Actually dia memang dah rasa sakit gigi dari dua tiga minggu lepas. Sebenarnya gigi berlubang. Saya dah ajak dia pergi dentist. Bila ajak aje dia cakap dah tak sakit..
Abis tu camno?? huhu...

Alhamdulilah, hujung bulan ni adalah hari terakhir saya bekerja. Selepas ini saya akan menjadi suri rumah sepenuh masa. BUkan suri rumah semata-mata yer.. Saya nekad nak mengembangkan business perniagaan cupcakes saya dan mempelbagaikan servis. Alhamdulilah, untuk bulan June ini ada dua candy buffet yang perlu saya siapkan. Yang satu tu nak include sekali dengan chocolate fountain. 

Sesape yang nak order cupcakes untuk hantaran kahwin or tunang, cupcakes untuk birthday party boleh email saya yer. Yang nak servis candy buffet dan chocolate fountain pun ada  :) boleh search FB page saya 
sweetheartstories cupcakes & craft

Okies.. nak tengot cerita XoXo kat TV2. Saya memang suka tonton drama melayu :)

 Petang pula cadang nak pergi beli barang-barang hiasan untuk candy buffet bulan depan. :)

Mr. Sallehudin.. I missss youuuu budakkk tengittttttt...

1 comment:

  1. aish...kesian dia baru kawin dah kena tinggal2 lak..takpe..takpe...dugaan tu. jumpa selalu pun tak syok. I wish you best of luck for your upcoming full time biz. I support you! :)

    ReplyDelete