Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, April 19, 2012

Buah Tangan

Yeaayyy..
my husband dah selamat sampai balik rumah dari Labuan. seminggu jugak pergi tu. Mula-mula ke Kuching, pastu ke Kota Kinabalu then baru ke Labuan. Betul-betul buat i rindu giler kat dia tau. Kalau I tak kerja memang tergedik-gedik nak ikut dia pergi Labuan hari tu. Tapi disebabkan ari tu dah cuti kawen banyak hari dan kerja pun banyak jugak.. so tak jadi laa ikut pergi Labuan. Maybe next time...

He bought me kek lapis dari Serawak. Corak kek lapis memang cantik. I selalu terpikir macam mana laa cara nak buat kek lapis ni kan. Mesti pembuatnya kene banyak bersabar kan. Rumit kot.... Tengok laa corak-coraknya... Kek pun sedap jugak. Mr. Sallehudin cakap harga kek lapis yang dia beli ni RM10 je. Dia cakap kek ni murah sikit sebab coraknya biasa-biasa ajee.. tapi kalau ada yang corak bunga-bunga.. tu lagi mahal.. (sambil menulis sambil makan kek lapis.. hikhik)


Owwhhh.. I ask him to buy 'orang utan'.. Dan ini hasil tangkapan orang utan.. Kecik aje budak ni. tapi harga boleh tahan jugak. Mr. Sallehudin cakap harga RM38. 
 

This coming saturday, I dapat satu gerai kat Karnival Inovasi, Kolej PTPTL. Cadang nak jual rojak buah. 
Mariiiiii... mariiiii.. beliii rojak buahhhh.....

No comments:

Post a Comment