Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Sunday, April 15, 2012

Bilik Baking Yang Belum Siap Kemas Sepenuhnya

Esok kerjaaa.. esok kerjaaaaaa...
Boring betul esok kerja. Saya tengah menghitung hari nak menjadi seorang business women berjaya ni. Insyallah atas sokongan suami semua akan berjalan lancar dan dimurahkan rezeki selalu.. amin...

Mr. Sallehudin malam ni dia tidur awal kot. Tak whats app me pun. Malam ni kena cirit birit pulak. Mula-mula sakit gigi. Lepas tu malam semalam nak demam. Malam ni kena cirit-birit pulak. Macam-macam laa suami saya ni.. ~huhu~
Masalahnya sekarang.. bila nak bawak saya pegi Labuan ni??  :p

Petang tadi saya kemas-kemas bilik baking saya  :)

Pic 1 : kelihatan mesin chocolate fountain di dalam kotak.
Sudut ni saya nak letak satu meja panjang dan satu kerusi untuk saya buat kerja deco-deco cupcakes. Kerusi dah ada tapi meja tak ada lagi. Alaaa.. beli meja bankuet yang ada jual kat Giant pun tak pe.. ada harga RM69.90, RM79.90...

Pic 2 : Kelihatan mesin mixer saya terletak kat lantai. Sudut ni pun saya nak tambah satu lagi meja banquet sebab nak letak mixer dan satu lagi oven... staff tempat abah saya kerja bagi hadiah kahwin oven. Besttt gilerrr..  :) tenkiuuu sesangat.. Sekarang saya ada tiga oven yer...

 Pic 3 : Kelihatan barang-barang buat kek dan dua oven yang saya sayang. Cuma tidak kelihatan dalam gambar tu Mr. Sallehudin yang saya sayangggg jugak. ~hihi~ Bilik tak sepenuhnya siap lagi tapi lebih kemas dari sebelum ni :)

Okies.. adios. Nak bancuh air milo jap..
Enjoy reading my blog.. thank you...  :)

M

1 comment:

  1. ye la cuk.smlm perut i sakit sgt.u tpon i smlm pun mcm tak bermaya je.nak makn pun tak lalu.tu la i tak boleh jauh dari u.nanti i sakit.i sentiasa ingin cuk di sisi.tinggal lg 3 hr lg utk i balik.nanti i balik u peluk i ye.rindu sgt u peluk i.i buhsan skrg klu kerja luar lama2.nanti nezt month u dah berhenti kerja u ikut i mana i pergi ye.tak la i sakit merindukan mucuk masam i.cuk i always luv u cuk.i sepi tanpa u di sisi i.muahhhhh

    ReplyDelete