Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, April 16, 2012

Banyak Betul Anniversary Kami

Penat dan mengantuk..
Diam tak diam cepat sungguh masa berlalu. Hari ni genap sebulan usia perkahwinan saya dan Mr. Sallehudin. Alhamdulilah semuanya terurus dengan baik. Mudah-mudahan rumahtangga yang dibina diberkati ALLAH dan berpanjangan hingga akhir hayat.. Amin.. Dan moga-moga kami cepat dapat anak.. ewahhh..  :p

Kononnya nak pegi makan-makan kat Full House. Tempat ni memang cantik especially Full House kat Kota Damansara tu. Tapi Mr. Sallehudin pergi outstation pulak. Lama pulak tu....
Budak mucukkk.. balik nanti jangan lupa belikan I hadiah tau.. I nak orang utan. ~hehe~

Insyallah awal bulan Mei nanti Mr. Sallehudin nak bawak saya balik kampung rumah tok dia kat Melaka. So Im planning nak lepak-lepak kat Kampung Mortan (betul ke namanya?) sambil minum kopi.. ~ehe~ Kalau dapat ke A Famosa Resort pun menarik kan.. ehemm


Luv U sooo muchh my Dear...

Tapi kan hujung bulan empat ni pun ada satu tarikh jugak yang patut we celebrate.
Ulang tahun pertama perkenalan kami.. Ahaa.. kalau uolls nak tau.. we all kenal tak lama and kalau tak silap after 2 month we decided nak bertunang. Kami bertunang selama lapan bulan.. yerrr.. lapan bulan yang penuh cabaran ~huhu~

We all pernah planning, genap satu tahun kami akan ke tempat pertama yang kitorang first dating dengan memakai baju yang sama kami pakai masa 1st jumpa dulu...  :) dan tempat yang kitorang janji nak jumpa ialah Baskin Robbin Midvalley.. hehe..


Makan eskrim tapi eskrim Mr. Sallehudin tak habis so saya dengan muka tak malu yang tolong habiskan eskrim tu.. kehkehkeh.. dan waktu itu Mr. Sallehudin sangat kagum dengan saya. Hahaha....
ok.. ok.. hopefully 26 April ni kite leh gi makan eskrim kat Baskin Robbin, Mid Valley yer cuk.. tak nak kat tempat lain..  :P

1 comment:

  1. insyallah cuk masam. nanti kita g mkan kat baskin robin ye. luv u so much. lusa i dah balik. windu sgt2

    ReplyDelete