Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Thursday, April 5, 2012

MY FIRST WRITTING FOR MR AND MRS SALLEHUDIN BLOG

apa nak tulis dalam blog ni ye. Dari dulu lagi nak tulis kat blog ni, tapi ada masalah la plak utk mendapatkan idea. well org tak biasa nak mengarang so klu ada tunggang langgang ayat ke buat tak tahu je la ye a.k.a maaf di pinta.

Utk mrs sallehudin saya harap awak akan sentiasa bahagia bersama saya. Dan saya akan cuba utk menjadi seorang suami yg terbaik utk kamu. Mungkin selama ni saya ada termarah atau menyakitkan hati kamu, saya minta maaf banyak2. Ye la saya ni hanyalah manusia biasa yg tak lari dari membuat kesilapan. Tapi percaya la yang saya amatlah menyayangi diri kamu walaupun kamu tu mucuk masam. Untuk pengetahuan semua mrs sallehudin ni saya panggil dia cuk (mucuk). Tak kira la dia wangi ke apa ke, dia ttp mucuk saya. hihihihi.

Tinggal 2 hari je lagi majlis utk belah lelaki ermmmm. lpas kenduri ni nanti saya terpaksa meninggalkan cuk saya ni utk seminggu lebih sbb ada kerja di kuching, kota kinabalu dan labuan. so cuk jaga diri baik2 jgn noty2. nanti i babap cuk tau.

ok la tak tahu nak tulis pe. Sbb tak banyak idea la nak menulis menatang ni. Nanti klu ada idea best, saya akan tulis lagi. Ermmmmm mungkin lpas setahun kot bru ada idea. Ini pun sbb cuk saya ngomel2 ckp saya tak nak tulis kat sini. tu yg tulis jap utk amik hati mucuk saya.

akhir kata i luv u so much mrs sallehudin, much and much...muahhhhhhhhhhhhhhhhh

p/s: cepat2 la kita dapat baby ye. hihihihihihi....tak sabar nak jadi daddy



.

4 comments:

  1. alalala sweeetnya kamu berdua. :) sy doakan anda berdua kekal happy dan kiut forever and ever, InsyaAllah, amin!

    ReplyDelete
  2. hehe..smoga berbahagia selalu ye =)

    ReplyDelete