Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Friday, April 27, 2012

One Year

Hi all..
Korang.. nak tanye skit.. compose untuk entry baru sekarang ni dah tukar baru ye? dekat seminggu I tak update cerita baru tetibe dah nampak lain macam pening sikit I tengok compose yang berwajah baru ni.. macam tak friendly aje.. huhu..

ok well.. I bukan nak cerita pasal blog yang berwajah baru ni tapi nak cerita pasal 1 year perkenalan between me and Mr. Sallehudin. :)

Kalau uolls nak tau kami kahwin sebelum sampai setahun usia perkenalan kitorang. Actually our first date ialah kat Baskin Robbin, Mid Valley. Kitorang makan eskrim sorang satu. I pilih chocolate flavor and him pilih vanilla flavor. Tapi Mr. Sallehudin time tu ntah ape sebabnya dia tak boleh nak makan kasi habis eskrim tu. So I dengan muka tak malunya menghabiskan eskrim kepunyaan beliau.. ~haha~


Memandangkan genap satu tahun usia perkenalan kitorang, Mr. Sallehudin bawak I pegi tempat yang sama untuk menikmati eskrim Baskin Robbins. Tapi kali ni kami pilih eskrim yang besar dan kami share makan sama-sama.. But this time, Mr. sallehudin berjaya menghabiskan eskrim besar yang berharga RM21 itu.. ~hehehe~
 

Saya memilih meja yang sama seperti setahun yang lalu. Cuma dulu kami duduk bertentangan tapi sekarang kami duduk sebelah menyebelah. Owwhh.. tak banyak berubah kedudukan kerusi meja kat Baskin Robbins ni.. sama macam setahun yang lalu jugak.. ~ekekeke~


Mulanya I planning nak pakai baju yang sama masa 1st date dulu. Yeahh.. baju tu memang I simpan lagi dalam almari sampai sekarang. Tapi amatlah malang sebab baju tu dah tak muat dengan my body. seriess ketat beb!! Sangat sedih dan frust. Bukan sedih sebab tak dapat pakai baju yang sama tapi sedih sebab berat dan struktur badan naik mendadak. Dalam 6 kg juga beza dulu dan sekarang.. ~huhu~ 
kenapalah lepas kahwin badan suka naik mencanak-canak? Ada harapankah akan susut seperti anak dara kembali? Mr. sallehudin sangat suka bila tengok berat badan I naik mencanak-canak sebab dia cakap itu maknanya dia jaga I dengan sempurna.. Yeahh.. sangat sempurna sekali..  :)


Okeylah.. to my dear mucuk yang tengit.. 'Happy Anniversary 1 Year Perkenalan Kita'
I Love U sooo muchhhhhhh...

No comments:

Post a Comment