Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Wednesday, January 4, 2012

Contest by IzaFiza : When U Be The Biggest Part Of me.

Hari ni nak join contest by IzaFiza


  1. Buat entri yang bertajuk Contest by IzaFiza : When u be the biggest part of me.
  2. Copy banner atas dan link ke entri contest.
  3. Pilih SEKEPING gambar bertemakan majlis perkahwinan.
  4. Anda bebas memilih gambar majlis anda sendiri atau perkahwinan sedara mara atau kawan-kawan.
  5. Kriteria yang dipilih adalah gambar yang CERIA, KREATIF dan TAK SKEMA sangat. Kalau CANDID lagi bagus.
  6. Tulis penerangan berkaitan gambar melebihi 3 baris ayat.
  7. Tag DUA orang blogger untuk sama-sama memeriahkan contest ini.
  8. Letakkan url entri anda di ruangan komen entri ini.
  9. Boleh jadi follower IzaFiza supaya anda sentiasa tahu perkembangan contest.
Hadiah-hadiahnya adalah :
Gambar menarik sangat   : WANG TUNAI RM80
Gambar menarik la jugak : WANG TUNAI RM50
Gambar boleh tahan la     : WANG TUNAI RM20
Tarikh tutup contest :
03 Januari 2012
07 Januari 2012
p/s : Contest ini akan terbatal sekiranya penyertaan kurang mendapat sambutan.
 


Kalau menang dapat wang tunai RM80. Ini sudah bagus. Bolehlah duit tu nanti guna untuk beli bunga-bunga untuk hiasan hantaran. Ahakszz... Gambar kat bawah ni gambar bertemakan majlis perkahwinan  :)

Ini semasa majlis perkahwinansalah sorang adik kawan saya. Waktu tu pengantin perempuan sedang gementar menantikan pengantin lelaki tiba. Yerr.. sebenarnya pengantin lelaki dah sampai pun..tengah berjalan bersama rombongan menuju kerumah pengantin perempuan. So.. mereka-mereka di dalam gambar adalah sangat sebok ingin melihat pengantin lelaki. Si baju kurung yang membelakangi camera tu berkata..

"Cepattt.. Shila.. laki ko dah sampai tu..."


Ok DONE. Sekarang saya nak tag bakal adik ipar dan sorang rakan blogger untuk join contest ni jugak.. Mereka ialah.......

...
...

1 comment: