Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Sunday, February 24, 2013

Sabtu Yang Sibuk

Salam..

Hari Sabtu lepas memang agak busy juga. Ada dua event untuk set up choc fountain table. 
Pepagi lagi me & Mr. Sallehudin selaku assistant I telah berangkat ke Taman Panchor Jaya, Seremban untuk majlis pertungan Yanie.
 


Taraa....
Inilaa set up yang berjaya dibuat untuk majlis pertunangan Yanie. Rombongan lelaki sampai dalam pukul 12 tengah hari gitu.
 

Pukul 2.30pm I pun dah siap sedia packing barang dan bertolak balik ke Shah Alam. Sampai aje terus pergi beli ballons untuk job event sebelah malam pulak.
 

 Alhamdulilah..
Hari Sabtu berjalan dengan lancar. Malamnya set-up choc fountain table di seksyen 18, Shah Alam untuk birthday party Alma. Makanan best-best..  ~hii~
 

Event malam tu selesai dalam pukul 11pm. Penat tu jangan cakap laa kan.. 

So.. sesiapa yang berminat nak buat tempahan candy buffet / choc fountain / dessert buffet boleh laa email terus kat I di cupcakesmuffins@gmail.com atau boleh tengok my business blog di http://sweetheartstories.blogspot.com

Hari Ahad.. Balik Kampung ooOoo balik kampungggg..

Adioss!!

1 comment: