Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, March 6, 2013

Rumusan Pendek

haii....

ok gila dasat I dua minggu tak update blog. ~adehh~

Tak sempat langsung. Setiap minggu sangat bz. Bila time tak berapa bz lapyop pulak tak de kat rumah sebab mr. Sallehudin bawak laptop pegi opis. Nak update guna samsung hp macam malas. Sebab tulisan nampak kecil terus jadi sakit mata.. bila sakit mata mula lah start sakit kepala dan terus nak muntah. Opss bukan mengandung ye..  ;p

So.. disini.. biar I rumuskan aktiviti I ssemenjak last update ari tu sampai ari ni.. hehe..

24 - 26 February 2013 : Balik kampung kat Bagan Serai.. hoyeyyy.. Lama tak balik tau. adalaa dekat 4 bulan.. ekeke.. terukkan.. Bukan takmo balik tapi masa tu takde.. Sejak I berbisnes ni asal aje hujung minggu mesti ada booking for candy buffet or choc fountain. Kalau I free, Mr. Sallehudin pulak kene pegi outstation. Pegi Penang laa Sabah laa Serawak laaa.. ~huhh~

2- 3 March 2013 : Turn balik kampung kat Melaka pulak. Sebabnya nak bawa my FIL balik kampung. So.. I pun tumpang jalan-jalan ke Melaka jugak laa.. Pergi Jonker Street. Nanti I story ye.. Mr. Sallehudin beli pedang samurai kat Jonker Walk..

Itu aje aktiviti dua minggu tuh.. hari-hari lain I sibuk dengan order cakes / cupcakes & delivery. 

Ok.. byeee  ;p


No comments:

Post a Comment