Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Friday, February 8, 2013

Kejap Ada Kejap Takde

Salam...

Lama juga tak update blog. Tak tau laa sebab apekan lately semangat I nak berblogging sangat merudum. Actually banyak entry yang nak dimuat naik. Ehee.. Semenjak mr. Sallehudin download instagram kat my hanfon beberapa bulan dulu, I lebih aktif menggunakan instagram berbanding blog atau facebook. Sampaikan mr.Sallehudin tanye "bile U nak update blog?" Ok..ok.. nanti I update ye....

Kesibukan dengan bisnes juga menyebabkan keterbasan I dalam berblogging. AlhamdulilAh rezeki yang datang saya takvlepaskan macam tu aje. Semenjak I dah pandai buAt rainbow cake and red valvet  tempahan sentiasa ada setiap minggu.. alhamdulilah....

Insyallah, I akan cuba habiskan untuk update story Sarawak travellog dan juga food review. Adehh.. banyakkknyerrrr... 

Semua pembaca blog yang sudi singgah di blog I yang tak seberapa ni.. thank you tau.. harap tak ade yang sentap baca penulisan kat blog I ni... :) mana laa tau kan... hehe...

So... I hidangkan pic terbaru I dengan my husband dulu ye... fyi, berat badan I sekarang 55kg dan husband 110kg... hahahaha..

 Mr. Husband tengah sakit mata time ni.. tu yang pakai spek mata hitam walaupun ddidalam kedai makan. 

 Its me!! I with my own little business. Alhamdulilah. Sesiapa berminat nak booking candy buffet ke, choc fountain ke, dessert buffet ke.. boleh contact I ye... cuba pegi blog bisness I.. http://sweetheartstories.blogspot.com

budget cute laa sangatkan..... dia nak cakap I makin debab tapi berat badan I dah turun 0.5 kg dalam masa seminggu... so.. cane tu??

No comments:

Post a Comment