Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Sunday, February 10, 2013

Request Hadiah Anniversary

Salam..

Dua minggu lepas  mr. Sallehudin ada belikan subang Diamoney untuk I.. katanye ni hadiah 1st anniversary bulan depan. Errkkk... ~lol~ hadiah anniversary memang dah dapat tapi hadiah untuk besday belum dapat kan... hahahaaha..

Wedding anniversary dengan birthday I selang seminggu je. Adakah wajar I menuntut dua hadiah? Hahahahahaha.. ~gelak lagi~



Mr. Sallehudin request kat I.. die nak hadiah hanfon. Aihhss.. tak payah kot membazir sedangkan hanfon yang die pakai pun dah cukup canggih. Buat ape nak hanfon banyak²kan.. nanti I beli tak terpakai pulak. Macam sebelum kawin aritu I ada belikan tab.. pakainye sekejap aje. Pastu beli gadget baru, tab tu simpan dalam laci je sekarang ni.. aisshh...

Pastu.. request suh belikan lens camera pulak. Ok laa jugakkan kalau nak beli lens camera tapi I tak tau lens jenis ape? Kang nanti salah beli payah pulakkan.. ~alasan je ni..ekekeke~

So.. tengoklah nanti hadiah apa yang I nak bagi.. hihihi.. kalau susah sanga, I bagi rainbow cake aje.. hahaha... ~yer laa.. dh bini awak tokey kek~

2 comments:

  1. Anniversary bukan sang suami je bg hadiah. Sang isteri pun kena bagi gak kan. Asyik suami je bg hadiah. Isteri tak bg2 pun...ermmmmm mcm tak adil la plakkan...

    ReplyDelete
  2. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete