Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, April 10, 2013

Infor Cawan Vintage

Salam semua.. dan apa khabar?

Hari nie I nak buat entry khas untuk B2B.. 
I banyak sangat menerima email bertanyakan kedai di Nilai 3 yang I beli cawan vintage murah dulu. Ini link yang pernah I story dalam blog ni dulu ---> cawan vintage

Ok disini I bagi address penuh kedai tu.. ~hehe~ (kedai tu kene bagi komisen kat I ni sebab promote baik punya)

Reka Deko Sdn Bhd
No 84, Jalan Nilai 3/3,
Kawasan Perindustrian Nilai 3,
71800 Nilai, Negeri Sembilan.
Tel: 06-7998645
Email: rekadeko@yahoo.com

Banyak soalan yang ditanya pada I dari B2B yang berminat nak beli cawan vintage tu.. Antara soalan femes ialah berapa besar dan saiz cawan? Ok.. FYI, cawan tu tak besar sangat pun. Lebih kurang 4cm tinggi cawan vintage mini. Kiranya sesuai laa untuk dijadikan doorgift kepada tetamu kan...

Tapi kalau uolls pergi kedai tu dan mendapati harga cawan vintage tu bukan 50sen sebijik, jangan marah I pulak ye sebabnya masa I pergi memborong dulu, tokey kedai tu cakap I orang yang terakhir dapat harga 50sen. Lepas ni mungkin harga akan dinaikkan. Maybe dalam 70sen or 80sen. Tapi masih dalam kategori murah kan. I tengok kedai kat KL jual pun paling murah RM1 sebijik. 


Contoh cawan mini vintage seperti dalam gambar tu.. Sebenarnya ada beberapa design bunga pada cawan vintage tu. Ada kaler biru dan kuning.. comel semuanya...

Harap segala pertanyaan anda semua terjawab. Lepas ni boleh lah pergi serbu kedai kat Nilai 3 tu.. hihi..

Adios dan selamat memborong  :)


No comments:

Post a Comment