Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Saturday, April 27, 2013

Second Year Dating Anniversary

Yeaa..
Yesterday is our second year dating anniversary. Hehe..
Dua tahun dulu we all first time berjumpa dan ber'dating' di Baskin Robbin Mid Valley. So we all decided akan ke sana setiap tahun bila tiba tarikh 26 April..

Sepatutnya untuk lebih sentimental value, I bercadang nak pakai baju yang I pakai masa first time kami jumpa tu. Tapi malang seribu kali sayang sebabnya baju tu dah tak muat dengan badan I.. ~huarrgghh~ nangisssss...

Sebelum keluar rumah memang I cuba pakai baju tu. Tapi Mr. Sallehudin sarankan supaya I menukar baju lain. Katanya dah umpama sarung nangka.. whattt??? Jahat btoi laki aku nih!!


Kami sampai lewat kat Baskin Robbins tu. Banyak kedai makan kat Mid Valley dah tutup. Maklumlah dah pukul 10 malam.. hehe.. So, Mr. Sallehudin bawa I pergi makan di Suasana Restaurant berhampiran Kampung Abdullah Hukum. Alaaa dekat flat tu.. :) kalau tak silap kawasan jajahan Izzah Anuar Ibrahim.. hehe..


Look.. he is my husband  ;P yang sangat notty dan busuk!!.. Hahahaha.. sebab dia selalu cakap I budak busuk. Dia pun sama.. 


Haha.. ok byee..

No comments:

Post a Comment