Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Wednesday, April 17, 2013

Terlajak Tidoq And New Blog Yang Tak Penting

Holaaa..

Its Wednesday today. Giler betul hari ni. Normally lepas Mr. Sallehudin keluar bekerja, I akan sambung tidur kejap dalam sejam dua gitu. Semenjak drama Korea yang selalu I tengok dulu dah abih, I dah tak continue tengok drama Korea untuk siri baru. So... I sambung tido aje lah kan...

Tapi hari ni sangat dasat. I bangun pukul 12 tengah hari.. ~hhahaha~ Mr. Sallehudin wats up I beberapa kali I tak reply. Dia siap bebel kat I 'mesti tido tak bangun lagi ni' ~hehe~ sowie.. hari ni I terbabas. Bangun je rasa pening-pening lalat. Perut rasa lapar. So I buat maggi dan makan aiskrim. Wah..wah..wahh.. bahagianya hidup!! 

Tapi risau jugak takut jadi habit. Next time if kena bangun awal jadi susah pulak nanti. Ok.. Im promise starting tomorrow I bangun awal dan akan nonton drama korea siri baru di saluran astro 391. Owhh.. yaa.. ataupun I baca novel. I ada tiga novel yang baru dibeli tapi tak baca-baca lagi. Owhh.. I bukan obses dengan novel tapi apa salahnya sekali sekala baca novel kan. ~hehe~


That day I ada create satu blog baru. Sebenarnya blog tu I nak jadikan sebagai blog untuk food review dan penulisan secara details tentang infor makanan. Kebanyakkan I jumpa food review blog adalah dalam Bahasa Inggeris so my intention ialah mahu hasilkan satu blog food review dalam Bahasa Malaysia. Lagipun kebanyakan penulis blog bukan berbangsa melayu. Dan kadangkala mereka membuat review makanan NON HALAL. 

Tapi lepas fikir dan fikir.. how come I nak maintain dua blog dalam satu masa.. opss sorry.. pembetulan bukan dua tapi tiga. mrandmrssallehudin blog, sweetheartstoris blog dan blog baru tu. Fulltime blogger pun I rasa tak boleh nak maintain tiga blog in one time.. kan...kan... So.. my action is.. I akan adjust sikit here and there blog ni dan tukarkan bride to be blog to lifestyle blog. So boleh cerita tentang kehidupan I sebagai seorang wife, cerita about food and travel dan ape-ape aje yang bukan ridiculous.. ~hehe~ 

Wish me luck tauu.. tauu...

No comments:

Post a Comment