Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Wednesday, March 13, 2013

Throw Back : Candid on Our Wedding

Salam semua.. 
Memandangkan minggu ini ialah minggu mood 1st year wedding anniversary.. hari nie kita tengok pic candid pulak.. lalalalala.. 

 Dua orang ni my adik. Diorang ni memang orang kuat majlis. Yang sorang yang pakai spek hitam tu dah kawen bulan 10 tahun lepas, yang sorang lagi pic kanan tu baru masuk Universiti Petronas bulan Jan ari tu.. 

 Haa... semua orang berkumpul kat kaunter guestbook dan photobooth.. huhu.. ape laa yang best sangat kat situ tu..?

 Tengok lah tu.. ramai bebudak yang berkumpul kat kaunter chocolate fountain. So sad... time ni my chocolate fountain tak menjadi langsung. chocolate jadi keras. Maklumlah ni my first time mengendalikan mesin ni.. ~hukhukhuk~

 Tukang jaga lauk pun sangat bz... makanan dari katering adalah sangat sedap dan terbaik.. ~hehehe~

Biasalaa.. bile dah kenduri kendara ni.. ada jugak sessi jejak kasih laa.. nangis-nangis laa.. peluk-peluk laa..
 Ni.. all my cousin. excited sungguh diorang ni bergambar kat photobooth. Maklum laa props kat situ pun kiut-kiut.. So.. diorang bergambar dengan senang hati & happy sekali..  :)

 Masing-masing juga excited mencedok nasi & lauk...

 Owhh.. selamat datang ke majlis perkahwinan saya & suami..  :)  I pun tak kenal sape ni.. ~hihi~.. maybe kawan abah kot..

 My abah & my mama..

Rombongan dan keluarga pengantin lelaki dah sampai... My side semua berbaju biru, his side semua berbaju cokelat  :)

1 comment:

  1. Samalah kita...choclate fountain xmenjaadi..huhuhu...sedih

    ReplyDelete