Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, March 25, 2013

My Simple Birthday

Today is my birthday!! Alhamdulilah bertambah lagi angka umur I ye.. Hihihi.. 

Actually tak ada apa² celebration pun. Cuma Mr. Sallehudin wat ala-ala surpriseee laa sangat gitu.. Hihihi...


Haaa.... Tengoklah baper biji cute cake dan berapa lilin besar & lilin kecik? Itulah umur I.. Hehe.. Simbolik tuh.. :)

If

Kebetulan hari ni I nak deliver cupcakes to customer kat Kota Damansara. I janji dengan customer nak jumpa pukul 3.30pm... So.. I inform lah kat Mr.Sallehudin awal-awal... Dalam pukul 3ptg die coll I and bagi tau dia abih keje awal and akan teman I g deliver cupcakes. So.. I tunggu laa mr. Sallehudin sampai.. Elok sampai, I pon bukak pintu kereta belakang sebab nak letak cupcakes. Pastu bukak pintu kereta depan nampak keke... Yeaaa...


Tahun ni memang teringin nak tiup lilin masa birthday. Akhirnya dapat jugak.. Tenkiu Mr. Sallehudin.. Surpriseee lah sangatt.. Hahaha...


Yang kat atas tu I ye... Jangan konpius pulak.. Ini umo I 10 bulan.. Hehe
Ok.. Byeee

1 comment:

  1. sis..........
    bam bam nye, rasa nak gigit2 je lengan n peha tu..
    kih kih kih...
    klu rajin, meh le singgah blog kite :-)

    www.haibeautiful.blogspot.com

    ReplyDelete