Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Sunday, February 12, 2012

Sunday

Hi and good morning..
Pagi hari Ahad yang damai dan tenang. Esok pagi Isnin yang bosan, tak de mood, stress dan bla bla..
Semalam dah siap buat cookies.
 
 cookies dalam oven

Pagi ni nak buat apam polkadot pulak. Before that.. saya senaraikan beberapa list remeh yang kene setelkan before 16 March.. uhukuhuk..

:: Uncang - belum siap
:: Item 2 dan item 3 untuk goodies beg. Item 1 dah beli
:: Guestbook belum binding
:: Foto-foto belum print
:: Backdrop katil - DYI belum siap
:: Backdrop untuk meja pengantin - DIY belum siap
:: Bantal nikah belum beli
:: Decoration item untuk pelamin belum beli
:: Lantern belum beli
:: Dessert for candy buffet - beli seminggu sebelum majlis
:: Botol kaca for centerpiece tak cukup lagi
:: Bunga untuk letak dalam botol kaca takde lagi
:: Food label & food signboard
:: kasut nikah, sanding & bertandang belum beli
:: Fabric handboutquet belum buat
:: Canvas printing & easel belum tempah
:: Baju untuk flowergirl pun takde lagi
:: Edar kad jemputan tak habis lagi
:: Baju nikah, sanding, bertandang - tak tau ape citer
 
Banyak lagikan.. ~uhukuhuk~

Sape boleh tolong saya buat burung nie?  :)

No comments:

Post a Comment