Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Monday, February 6, 2012

38 Days To Go And Job Pending

Hi everyone...  
Selamat menyambut Maulidur Rasul dan Selamat Hari Thaipusam. Mesti esok Batu Caves jammed ~ehe~

Haaa.. kalau uolls nak tau tinggal 38 hari lagi saya akan bergelar puan. Banyak lagi benda-benda yang tak siap hokey. Helpppp.. ada sesape nak tolong tak? ~huhuhu~

Saya senaraikan semua kerja yang perlu diselesaikan before 16 Mac. Yang besar-besar tu alhamdulilah dah siap. Tinggal yang kecik-kecik aje lagi. Bila siapkan list.. maik aiihhh.. banyak lagi rupanya.. :)

:: Uncang - belum siap (nak habiskan kain yg ada, tak kisahlah kantiti)
:: Item 2 dan item 3 untuk goodies beg. Item 1 dah beli
:: Guestbook belum binding
:: Foto-foto belum print
:: Backdrop katil :: DYI belum siap
:: Backdrop untuk meja pengantin - DIY belum siap
:: Bantal nikah belum beli
:: Decoration item untuk pelamin belum beli
:: Lantern belum beli
:: Dessert for candy buffet :: beli seminggu sebelum majlis
:: Botol kaca for centerpiece tak cukup lagi
:: Food label & food signboard
:: kasut nikah, sanding & bertandang belum beli
:: Fabric handboutquet belum buat
:: Canvas printing & else belum tempah
:: Dan macam-macam lagi idea yang datang last minute

okies.. untuk menenangkan hati kita tengok aje beberapa decoration idea for vintage theme :)

Sumber pic: google

4 comments:

  1. wah..pengsan! mimi, lantern ari tu ok tak?

    ReplyDelete
  2. wah mimi... 38 days to go. Dup dap dup dap tak? Rasa macam tak cukup masa ye.

    Chaiyok!chaiyok! mimi!

    ReplyDelete
  3. wahhh..
    x lama lagi..
    hope semua berjalan lancar ye..
    mesti berdebor kan.. :)

    ReplyDelete