Followers

My Nuffnang

About Me

My photo
Saya Mrs Sallehudin a.k.a Mimis Ingin menjadi penulis belog tegar ~huu~ Mr. Sallehudin ialah suami saya yang dicintai :)

Time

Visitor


widget

Search This Blog

Loading...

Friday, February 10, 2012

Aktiviti Esok dan Lusa

~wee~
Hai semua dan salam Jumaat. 
Mood : Lega sebab baru lepas apply cuti kawen. Seminggu lebih gak laa.. itu belum apply untuk cuti pegi honeymoon lagi. tak tau laa sempat or tak honeymoon. Mr. sallehudin sibuk memanjang. 
Esok cuti ~yeayy..~
Rasanya esok adalah weekend yang sibuk.  

Sabtu ::
::Pagi-pagi kene teman Mr. Sallehudin hantar kereta die nak repair kat Gombak. Kereta dia ada problem lagi..
::Nak buat Elmo fancy cookies 30 pcs ada orang tempah. Hopefully siap cepat sebab petang tu kalau sempat nak fotoshoot tudung / selendang untuk Dyhaniey Chantek :) Ape tu Dyhaniey Chantek? My online boutique yang baru. di sini
::Malam..nak siapkan dIY-ing yang belum siap lagi.. ayoyo.. pening..

Ahad ::
::Pagi Ahad nak wat 50 biji apam polkadot. Dah siap semua coll customer datang pick-up kat Puncak Perdana. Customer tu order sekali Elmo fancy cookies.
::Lepas cusotmer pick-up boleh laa edit dan upload pic dalam facebook...  :)
::Malam.. jomlah kita tidur.. 

Well...
See the picture below. Diorang ni wat post-wedding tema picnic. This concept yang saya menggila nak buat for my pre-wedding. Tapi tak tau laa sempat or tak sebabnya Mr. Sallehudin asyik busy aje.. kalau tak sempat shoot lepas kahwin laa jawabnya...


Owh.. sape diorang ni? ~hahaha~
Yang lelaki tu my cousin. Diorang baru aje kawen bulan December lepas..
Gila cantek kan view ni.. menangis tengok.. ~huhuhu~
Props tu semua diorang buat sendiri. Diorang ni memang kreatip :)

No comments:

Post a Comment